Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ο Πρόεδρος του Κινήματος μας χαιρετίζει τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να εκφράσουν την αντίθεση τους στην αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική της δεξιάς!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


"Φίλες, φίλοι, αγωνιστές, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δουν το ΠΑΣΟΚ να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα της δεξιάς. Πολλοί θα θέλανε να δουν το ΠΑΣΟΚ να φθίνει. Να φθίνει και το λαϊκό κίνημα. Αλλά απόψε, εσείς, διατρανώνετε ότι είμαστε εδώ, δυναμικοί, ενωμένοι, για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, της εργαζόμενης μητέρας, της νέας γενιάς.


Και σήμερα, διαδηλώνουμε την αγανάκτησή μας, την αγανάκτηση ολόκληρου του Eλληνικού λαού, απέναντι σε μια κυβέρνηση που κοροϊδεύει τοv λαό, που κλέβει τα αποθεματικά απ' τα Ταμεία του εργαζόμενου και του συνταξιούχου, που λοιδορεί το μαζικό κίνημα και που θέλει έναν λαό παραιτημένο.


Εμείς λέμε όχι, ο λαός δεν είναι παραιτημένος. Σήμερα, κηρύσσουμε τον αγώνα. Έναν αγώνα, ο οποίος θα συνεχίσει μέχρι τη νίκη, μέχρι την ανατροπή αυτής της κατάστασης.


Σήμερα, παρά τη βροχή, δείχνουμε όλοι μας ότι, έχουμε τη βούληση, τη δύναμη, το κουράγιο, να συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα. Είμαστε εδώ, διότι πιστεύουμε σε μιαν άλλη Ελλάδα.

Πιστεύουμε σε έναν λαό, σε μια Ελλάδα που μπορεί και, ξέρουμε ότι, με το ΠΑΣΟΚ στο τιμόνι της χώρας, μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μια Ελλάδα δίκαιη. Μια Ελλάδα ανθρώπινη. Μια Ελλάδα αξιών.


Και είναι μαζί μας, εδώ, εργαζόμενοι, εργαζόμενες γυναίκες, συνταξιούχοι, νέοι, η νέα γενιά, και όλοι μαζί, διατρανώνουμε τη θέλησή μας, τη βούλησή μας, να συνεχίσουμε από αύριο, σε όλη την Ελλάδα, την πορεία μας, την πορεία μας για την ανατροπή και τη νίκη.


Δίνουμε απόψε την υπόσχεση. Είναι συμβόλαιο με το λαό ότι θα προχωρήσουμε, όλα τα στελέχη μας, όλοι οι φίλοι μας, ολόκληρο το Κίνημα ενωμένο, μέχρι την τελευταία νίκη, η οποία θα έρθει στις επόμενες εκλογές, ανατρέποντας τη Νέα Δημοκρατία, τη δεξιά πολιτική, την συντήρηση και ανοίγοντας επιτέλους τον δρόμο της ελπίδας.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που, σήμερα, απόψε, βρίσκονται εδώ στη βροχή και, παρά τις καιρικές συνθήκες, αποφάσισαν να διαδηλώσουν, να διατρανώνουν τη βούλησή μας, να δείξουν ότι υπάρχει άλλος δρόμος.


Καλό μας αγώνα.


Καλή συνέχεια.


Εμείς συνεχίζουμε στο Κοινοβούλιο τον αγώνα και, από αύριο, πάλι στον λαό, στο πεζοδρόμιο, στο χωριό και στη γειτονιά.


Καλό μας αγώνα.


Να είστε καλά. Γεια σας.


Είμαστε κοντά στον λαό. Δεν θα αφήσουμε να περάσει αυτή η κοινωνικά άδικη πολιτική. Κοντά, δίπλα, μαζί. Γεια σας."


πηγή: www.pasok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: