Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ, Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!


"Παλεύουμε εδώ, γυναίκες, εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι, για μια Ελλάδα που δίνει αξία στον άνθρωπο και βεβαίως, για να αποσυρθεί ένα νομοσχέδιο που αδικεί, που κλέβει, που κοροϊδεύει, και που ουσιαστικά, βοηθά τους ισχυρούς, τους πλούσιους, και τα συμφέροντα.


Και πληρώνει ο απλός κόσμος, ο μέσος Έλληνας, η νοικοκυρά, ο φτωχότερος. Είναι κοινωνικά άδικο και αδιέξοδο.

Είμαστε εδώ, για την σύνταξη και τις κοινωνικές παροχές, τις οποίες προσπαθούν να καταργήσουν με αυτό το νομοσχέδιο, με τον πιο απολυταρχικό και αντιλαϊκό τρόπο.

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι μαζί. Ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Εμείς, ως κυβέρνηση αύριο, θα διασφαλίσουμε τη δίκαιη αντιμετώπιση για την γυναίκα, για τον ασφαλισμένο, για ένα δίκαιο, βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα, που θα δίνει σιγουριά σε όλους.

Είναι υποχρέωση μας, είναι δέσμευσή μας."


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Ακούω πολλές φορές από φίλους, από γνωστούς, από συγγενείς, αλλά και δυστυχώς από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συζητάω, ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου "δεν κάνουν αντιπολίτευση".
Ο Πρόεδρος μας αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ δίνει τη μάχη και τον αγώνα καθημερινά μέσα στο κοινοβούλιο αλλά και μέσα στην κοινωνία και στο δρόμο για την ανατροπή των αντιλαϊκών και νεφιλελεύθερων πολιτικών της δεξιάς.
Το πρόβλημα δεν είναι ο Πρόεδρος του Κινήματος μας, αλλά όλοι εκείνοι οι "μικρομεσαίοι σύντροφοι" που έχουν βουλιάξει στα "κομματικά τους αξιώματα" και συντηρούν και τροφοδοτούν ένα συγκεκριμένο πελατειακό σύστημα που τους εξασφαλίζει την πολιτική τους επιβίωση.
Ο Πρόεδρος του Κινήματος μας στο συνέδριο έδειξε το νέο δρόμο και την πορεία που οφείλει να χαράξει το Κίνημα μας.
Και η νέα αυτή πορεία του Κινήματος μας, είναι η πορεία προς τον λαό για τον λαό! Είναι η πορεία που θα οδηγήσει ξανά το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση....Είναι η πορεία που θα οδηγήσει ξανά τον λαό στην εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: