Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

5 ΣΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Από την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου:
1. Πρώτο μήνυμα: «Θα καθυστερούμε και θα εμποδίζουμε κάθε νομοσχέδιο που προσπαθείτε να περάσετε από τη Βουλή χωρίς διάλογο, χωρίς προετοιμασία, χωρίς σεβασμό στην ελληνική κοινωνία».

2. Δεύτερο μήνυμα: «Δεν δεχόμαστε και δεν θα αφήσουμε να περάσει η αντίληψη της μοιρολατρίας στον ελληνικό λαό. Είναι συστηματική, η προσπάθειά σας να χειραγωγήσετε και να κάμψετε το ηθικό του Ελληνικού λαού».

3. Τρίτο μήνυμα: «Την πρώτη τετραετία, ο λαός σας έδωσε ελευθερία χειρισμών. Την μετατρέψατε σε αυθαιρεσία, παντού. Σήμερα, δεν έχετε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού γιατί την προδώσατε. Όχι άλλη ανοχή στη Νέα Δημοκρατία».

4. Τέταρτο μήνυμα: «Τελείωσε η εποχή που μπορούσατε να επικαλεστείτε το παρελθόν. Είμαστε περήφανοι γι' αυτά που δώσαμε στην Ελλάδα. Και είμαστε πάντα έτοιμοι, οποιαδήποτε στιγμή, να συγκριθούμε. Η συνεχής επίκληση του παρελθόντος, αποδεικνύει τη γύμνια, την αδυναμία σας, την ένδοιά σας. Ούτε ιδέες, ούτε σχέδιο, ούτε έργο».

5. Πέμπτο μήνυμα: «Η πρωτοβουλία μας είναι σε απόλυτη αντιστοιχία με το κοινό αίσθημα της ελληνικής κοινωνίας. Παρά τα επικοινωνιακά τρυκ της κυβέρνησης, παρά τις συστηματικές προσπάθειες χειραγώγησης των Μέσων Ενημέρωσης με κρατικές διαφημίσεις και άλλου είδους εξυπηρετήσεις, σήμερα, η κυβέρνηση παρουσιάζει πρόωρη γήρανση».

ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ:
«Μην προχωρήσετε, σταματήστε τώρα το ξεπούλημα. Θα μας βρείτε απέναντί σας. Σε κάθε προσπάθεια, να εκχωρήσετε τις μεγάλες, βασικές δημόσιες υποδομές σε ιδιωτικά συμφέροντα, ξένα ή εγχώρια. Και οι υποψήφιοι αγοραστές, καλά θα κάνουν να ξεχάσουν τις ΔΕΚΟ, τα λιμάνια, τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ. Να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους την σαφή προειδοποίηση που τους απευθύνω. Ακόμα και αν σήμερα αγοράσουν, από μια κυβέρνηση λαϊκής μειοψηφίας, αύριο, μετά τις εκλογές, θα βρουν απέναντί τους τη νέα πολιτική πλειοψηφία, τη νέα κυβέρνηση της Αλλαγής, την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: