Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Η "ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ" ΕΝΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ "ΗΓΕΤΗ"

Εν όψει της συνεδρίασης της Κ.Ε. της Ν.Δ., ο πρωθυπουργός συμβουλεύτηκε τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου, οι οποίοι παρατηρώντας στις τελευταίες δημοσκοπήσεις όχι μόνο να αποτυπώνεται η έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών για την κυβερνητική πολιτική, αλλά και την κατακόρυφη πτώση του ηγετικού προφίλ του Καραμανλή, του πρότειναν στην ομιλία του να κάνει την "αυτοκριτική" του και να δείξει αποφασιστικότητα...

Τι είπε σήμερα ο Καραμανλής; "Δεν αρνήθηκα -και δεν αρνούμαι- ότι υπήρξαν λάθη, παραλείψεις, καθυστερήσεις. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Έχω πλήρη επίγνωση. Έχω καθαρή εικόνα για όλα. Αυτοκριτική οφείλουμε να κάνουμε όλοι"

ΚΑΛΗ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ!

Τι μας είπε σήμερα ο "αποφασιστικος ηγέτης": «Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω στο δρόμο που πίστεψα και πιστεύω».


ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΞΑΤΕ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sta tsakidia na paei o malakas.
o dromos pou pisteuei h dexia einai to pws 8a kataferoun na krath8oun sthn exousia kai na fane oso perissotera mporoun!

Ανώνυμος είπε...

Ο καραμανλής σήμερα επικεντρώθηκε κυρίως στο εωτερικό της ΝΔ και στις ανταρσίες που έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα απο στελέχη όπως Τατούλης, Πολύδωρας, Μιχαλολιάκος.
Σκοπός ήταν να απειλήσει όλα τα στελέχη που συντάσσονται με αυτές τις θέσεις των διαφωνούντων έτσι ώστε να πάψει να υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στο κόμμα τους.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.