Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Η κυβέρνηση μετά τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή ακόμη και τη δημόσια γη, επιχειρεί τώρα να εκποιήσει και την Εθνική Ασφαλιστική, την ώρα που η λογική των άκρατων ιδιωτικοποιήσεων υποχωρεί διεθνώς. Όπως τόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Γ.Ραγκούσης, στην χθεσινή συνέλευση των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική:

- «Είναι απολύτως αδικαιολόγητο αυτό που πάνε να κάνουν, απολύτως, δεν τεκμηριώνεται από πουθενά, απ' όποια πλευρά και αν το πάρεις, οικονομικά, λογιστικά, κοινωνικά, εργασιακά, ασφαλιστικά. Είναι πολιτική η απόφαση της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής. Δεν είναι διοικητική απόφαση».

- «Είναι πολιτική απόφαση και, μάλιστα, άρρηκτα συνδεδεμένη με αντίστοιχες αποφάσεις, που έχουν ληφθεί σε βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού λαού, όπως στην περίπτωση του ΟΤΕ, στην περίπτωση της Ολυμπιακής, ακόμη και στην περίπτωση του Βατοπεδίου, όπου και εκεί υπάρχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, όπως και στην Εθνική Ασφαλιστική».

- «Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι, ο αγώνας για να μην πωληθεί η Εθνική Ασφαλιστική, είναι ένας αγώνας συνολικός για να αποτρέψουμε αυτή την κατηφόρα που έχει πάρει συνολικά η οικονομία μας, που έχει πάρει συνολικά η χώρα μας. Είναι ένας αγώνας, που θα δώσουμε μέχρι τέλους με όλους τους Έλληνες πολίτες, γιατί οι μόνοι ωφελημένοι απ' αυτές τις εξελίξεις είναι μικρά κλειστά συμφέροντα, ομάδες συμφερόντων, καρτέλ. Με μοναδικό και αποκλειστικό θύμα τον Έλληνα πολίτη».

πηγή: τομέας τύπου και MME ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: