Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Δυναμική ήταν η παρουσία των μέλων και των φίλων του ΠΑΣΟΚ Νοτίων Συνοικιών του Δήμου Ηρακλείου στην πρώτη ολομέλεια μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιηθήκε χθες το απόγευμα.

Στην τοποθέτηση του ο νέος (με τη διπλή σημασία του όρου) Γραμματέας της οργάνωσης, Δημήτρης Λαζάρου, αναφέρθηκε στη σημασία της συμβολής και της παρουσίας του κάθε μέλους του Κινήματος, στην προσπάθεια του Προέδρου, Γ. Παπανδρέου για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και της δεξιάς, προκειμένου να υπάρξει προοδευτική διακυβέρνηση στη χώρα μας.


Η διαδικασία συνεχίστηκε με την τοποθέτηση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Σκουλά, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και στον Καραμανλή για την πολιτική του ξεπουλήματος της δημόσιας περιούσιας και για την σκληρή οικονομική πολιτική και την φοροεπιδρομή της κυβέρνησης που πλήττει τα λαϊκά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας ενώ παράλληλα ενισχύει το μεγάλο κεφαλαίο.

Η Ν.Δ. η οποία κέρδισε τις εθνικές εκλογές του του 2004 με σημαία την πάταξη της διαφθοράς και την επανίδρυση του κράτους, σήμερα απέδειξε στον ελληνικό λαό ότι είναι δέσμια διαφόρων οικονομικών συμφερόντων και εξ αιτίας της υπηρέτησης τους, παράγονται τα σκάνδαλα. «Ήρθαν στην εξουσία με σκοπό να πλουτίσουν και να βολέψουν τα δικά τους παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Σκουλάς, στη συνέχεια τόνισε ότι απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της δεξιάς που ακολουθεί πιστά το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού υπάρχει εναλλακτική προοδευτική πρόταση και ανέλυσε συγκέκριμενα τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, την παιδεία και την εργασία, τονίζοντας ότι η υλοποίηση των συγκεκριμένων πολιτικών θα θέσει τις βάσεις για μια δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία.

Τέλος ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να παρακολουθήσουμε τις δημοσκόπησεις για να συνειδητοποιήσουμε ότι η κυβέρνηση του Καραμανλή έχει φτάσει σε τέλμα. Αυτό αποδεικνύεται ενδεικτικά από το δικό σας δυναμικό παρόν στη σημερινή διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: