Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS!!

Η κυβέρνηση της δεξιάς με αφορμή όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σε γνωστό δημοσιογραφικό ιστολόγιο, ετοιμάζεται να καταθέσει νομοσχέδιο με σκοπό να ελέγξει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελεύθερη έκφραση μέσα από το διαδίκτυο.
Ακόμα και σε αυτό η Ν.Δ. και ο Καραμανλής αποδεικνύουν πως η πολιτική τους κατεύθυνση είναι η αστυνόμευση και η χειραγώγηση κάθε ελεύθερης έκφρασης από όπου και αν προέρχεται.
Η αντιλαϊκή πολιτική της δεξιάς είναι γνώριμη στον ελληνικό λαό.

Είναι γνώριμη στον ελληνικό λαό η πολιτική της ποινικοποίησης κάθε μορφής ελεύθερης έκφρασης και συνδικαλιστικής δράσης μέσα στα Παν/μια, που προώθησε η δεξιά με την ψήφιση του νέου νόμου πλαίσιο για τη λειτουργία των Παν/μίων και με την κατάργηση του θεσμού του ασύλου.
Είναι γνώριμη στον ελληνικό λαό η πολιτική των εκβιασμών και των συλλήψεων των συνδικαλιστών εργαζομένων στην πανεργατική απεργία για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό που θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεση τους στο ηλεκτρονικό φακέλωμα.
Είναι γνώριμη στον ελληνικό λαό η πολιτική της καταστολής των κινητοποιήσεων των φοιτητών που εξέφραζαν την αντίθεση τους στην ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι γνώριμη η πολιτική των ξυλοδαρμών των φοιτητών από αστυνομικούς. Είναι γνώριμη η πολιτική της ζαρτινιέρας που εφαρμόζει η Ν.Δ. και ο Καραμανλής.
Είναι γνώριμη η πολιτική της απαγωγής των πακιστανών. Είναι γνώριμη η πολιτική των ξυλοδαρμών των μεταναστών από αστυνομικούς.
Είναι γνώριμη στον ελληνικό λαό η πολιτική βούληση της Ν.Δ. για τον χωροταξικό περιορισμό των πορειών.
Σήμερα η Ν.Δ. πιστή στις αρχές και τις αξίες που τη διέπουν, προσπαθεί να ποινικοποιήσει την ελεύθερη έκφραση στο διαδίκτυο.
Σήμερα απειλείται η ποιότητα της δημοκρατίας μας. Από τα παραπάνω αποδεικνύεται περίτρανα ότι απειλούνται οι δημοκρατικοί αγώνες του ελληνικού λαού για ελεύθερη έκφραση, για ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Απειλούνται από την πολιτική της δεξιάς, η οποία μας παραπέμπει σε άλλες περιόδους της νεότερης ιστορίας μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: