Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Την Κυριακή 24/2/2008 τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος μας συμμετείχαν σε μία πρωτοφανή, ανοιχτή, δημοκρατική εκλογική διαδικασία στο κομματικό μας σύστημα για την ανάδειξη των συνέδρων που θα εκπροσωπησουν τις οργανώσεις του Κινήματος μας στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13 – 16 Μαρτίου.
Παράλληλα με την ίδια πρωτόγνωρη ανοιχτή δημοκρατική εκλογική διαδικασία, η νέα γενιά του Κινήματος μας συμμετείχε στην ανάδειξη των γραμματέων της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλους τους νομούς της χώρας μας.
Οι γραμματείς των νομαρχιακών οργανώσεων της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. συμμετέχουν στο κεντρικό συντονιστικό όργανο με βάση το καταστατικό της. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ουσιαστική πολιτική σύνδεση και εκπροσώπηση των τοπικών οργάνων στην εθνική αντιπροσωπεία.
Στο Νομό Ηρακλείου υπήρξαν τέσσερις υποψηφιότητες για τη θέση του γραμματέα, οι οποίες ήταν οι εξής: 1. Μανιά Ειρήνη, 2. Κενδριστάκη Δήμητρα, 3. Σκουλάς Ανδρέας και 4. Στειακάκης Ζαχάρης.
Με βάση τα αποτέλεσματα γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκλέχθηκε ο Στειακάκης Ζαχάρης με 1247 ψήφους και αναπληρώτρια η Μανιά Ειρήνη.
Με την ανάδειξη των Γραμματέων της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. ολοκληρώθηκε άλλο ένα στάδιο της ανασυγκρότησης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: