Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα του συνόλου σχεδόν της κοινωνίας, αγώνας που εκφράζεται με τις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις Γ.Σ.Ε.Ε. και ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 21 και του εμπορικού κόσμου της χώρας την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008.

Οι εργαζόμενοι που έχουν εξαντλήσει τα όρια αντοχής τους και βιώνουν καθημερινά την δραματική επιδείνωση των εργασιακών, ασφαλιστικών και οικονομικών προβλημάτων τους καθώς και το ξεπούλημα των επιχειρήσεων του Δημοσίου, αντιδρούν δυναμικά και διεκδικούν την αλλαγή αυτής της πολιτικής.

Ο εμπορικός κόσμος αντιδρά γιατί βρίσκεται σε απόγνωση, αντί να ακουστούν τα δίκαια αιτήματα του από την κυβέρνηση (φορολογικά –ασφαλιστικά) καθημερινά συκοφαντείται, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, η αγορά στενάζει οικονομικά, τα καταστήματα ζουν τον εφιάλτη του λουκέτου, οι δε καταναλωτές δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη.

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταδικάζει τις νεοφιλελεύθερες και ταξικές πολιτικές της Ν.Δ., καταγγέλλει την αναλγησία της κυβέρνησης η οποία οδηγεί στην καταστροφή χιλιάδες νοικοκυριά, δίνει κίνητρα για απολύσεις και όχι για νέες θέσεις εργασίας, καθιερώνει τον κεφαλικό φόρο για τους πολλούς και το αφορολόγητο για τους λίγους και εκλεκτούς και παράλληλα δημιουργεί την νέα γενιά των 480 ευρώ.

Η Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζόμενων, των αγροτών, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων, των νέων και όσων έχουν ανάγκη, όσων πλήττονται απ’ αυτές τις πολιτικές, πάντα με θέσεις και προτάσεις, διεκδικώντας δυναμικά λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους.

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ., τα στελέχη και τα μέλη μας, αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, αγωνίζονται για μια νέα πολιτική που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και τα προβλήματα του, για μια πολιτική που θα εγγυάται μια δίκαιη κοινωνία και ίσες ευκαιρίες για όλους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: