Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

"ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΛΙΝΤΟ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δυναμικό παρόν έδωσαν χθες οι πολίτες του Ηρακλείου και των υπόλοιπων νομών της Κρήτης στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, κατά την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, στέλνωντας το μήνυμα της πολιτικής ανατροπής της δεξιάς, σε ολόκληρη τη χώρα.


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «οι πολίτες απαιτούν αλλαγή πορείας, απαιτούν μια υπεύθυνη ηγεσία, η οποία θα βάζει το συμφέρον της χώρας πάνω από το μικροκομματικό όφελος και θα μπορεί να την οδηγήσει σε μια δύσκολη συγκυρία»

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι η ίδια που παράγει, διακινεί και συγκαλύπτει τα σκάνδαλα και «αντί να αναλαμβάνει τις ευθύνες της προσπαθεί να κρύψει την ανευθυνότητα της κάτω από το χαλί» της διεθνούς κρίσης.

Πρότεινε μια νέα Κοινωνική Συμφωνία, μεταξύ Κράτους - Κοινωνίας - Οικονομίας, που θα στηρίζει το εισόδημα και θα επενδύει στο μέλλον. Με ισχυρή κρατική παρέμβαση και νέους κανόνες στην αγορά και στο τραπεζικό σύστημα.

Κατέστησε σαφές ότι «δεν θα αφήσουμε τον λογαριασμό της αποτυχίας του νεοσυντηρητισμου να το πληρώσει και πάλι ο πολίτης» και κατέθεσε πλαίσιο προτάσεων και πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης.

πηγή φωτογραφιών: http://www.papandreou.gr
(Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο: http://www.pasok.gr/portal/gr//67806/7/7/1/showdoc.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια: