Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Άνοιξαν σήμερα οι οικονομικές προσφορές για την ανάθεση του εμπορευματικού σταθμού του Πειραιά σε ιδιώτες.

Αμέσως μετά το ξεπούλημα του ΟΤΕ, η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεχίζοντας την νεο - φιλελεύθερη πολιτική του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και την παραχώρηση της σε εγχώρια και ξένα συμφέροντα, προχωρά στην εκποίηση του λιμανιού του Πειραιά.

Η κυβέρνηση με την οικονομική πολιτική της και την ιδιωτικοποίηση των εμπορικών λιμανιών της χώρας μας, δημιουργεί ιδιωτικά μονοπώλια. Μονοπώλια που θα έχουν ως αποτέλεσμα την εκρηκτική αύξηση των τιμών, την αναίρεση του κοινωνικού έργου των δημόσιων λιμανιών και την κατάρρευση των εργασιακών δικαιωμάτων των λιμενεργατών.

Είναι εγκληματική πολιτική ενέργεια προς τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της εθνικής μας οικονομίας το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Ιδιαίτερα για δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις εθνικής - στρατηγικής σημασίας, που είναι παράλληλα κερδοφόρες.

Σειρά στην απαξίωση και στο ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου έχει το λιμάνι της Θεσ/νίκης, τα ΕΛΤΑ, η ΔΕΗ, η Ολυμπιακή, οι κρατικοί αερολιμένες!

Άς αποκαλύψουν λοιπόν στον ελληνικό λαό ποια συμφέροντα υπηρετούν! Το σίγουρο είναι ότι δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: