Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

ΟΣΕΤΙΑ: Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ:

"Αγαπητοί Φίλοι,

Ο πόλεμος Γεωργίας - Ρωσίας δημιουργεί κλίμα έντονης ανησυχίας για την παγκόσμια ασφάλεια και ειρήνη. Η ανακοινωθείσα κατάπαυση του πυρός παρά την ανακούφιση που φέρνει δεν αποτελεί λόγο εφησυχασμού ούτε οριστική επίλυση του προβλήματος, καθόσον μάλιστα, επιμέρους εχθροπραξίες συνεχίζονται.

Η σύγκρουση, ως αποτέλεσμα της όξυνσης των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων και της παγκόσμιας ζήτησης για ενέργεια προμηνύει δυσοίωνες εξελίξεις για τον πλανήτη μας.

Οι διαφορές μας, σε πολιτικό επίπεδο, δεν πρέπει να μας εμποδίσουν από την κοινή δράση προς όφελος της παγκόσμιας ειρήνης αλλά και του αντί- ιμπεριαλιστικού αγώνα. Μόνο αν συνειδητοποιήσουμε τις αιτίες των πολεμικών συγκρούσεων στον κόσμο μας και δράσουμε δυναμικά θα μπορέσουμε να δώσουμε ελπίδα στους λαούς και τη νεολαία του κόσμου μας.
Σε αυτό το πλαίσιο, σας προτείνω, να αναλάβουμε άμεσα κοινή πρωτοβουλία συγκέντρωσης και αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη δοκιμαζόμενη περιοχή, καθώς επίσης και την πρωτοβουλία για την οργάνωση διεθνούς συνάντησης νέων της περιοχής του Καυκάσου στην Ελλάδα με θέμα τη βιώσιμη, μόνιμη ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή".

Φιλικά,
Κώστας Πανταζής
Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: